onsdag 13 juli 2011

det är liksom semester fast ändå inte

Det är hela sju arbetsdagar kvar innan jag går på semester. Det skulle lätt kunna kännas som en hel evighet men tiden går ju så galet fort. Jag vågar inte riktigt inte sitta och längta och vänta för rätt vad det är så är både semestern och sommaren slut. Så jag njuter av allting redan nu. Jag går på semester varje dag när jag lämnar jobbet känns det som. Sommarkvällar och allt man tar sig för bara  för att det är ljust ute gör livet helt hysteriskt härligt. Om man kan knarka sommar så är det precis vad jag gör just nu. Därav min frånvaro här. Men jag brukar titta in hos er och läsa varje dag, på väg till eller från jobbet! Perfekt.

Den bättre versionen av mig var ju på besök i helgen! Min kära syster. Henne tycker jag så mycket om. Vi är väldigt olika men det är det som är så fint. Och även om hon inte tror det så försöker jag ibland vara lite mer som hon.


Otåligt väntade jag på perrongen i lördags. Och tillslut kom tåget. Egentligen i tid men jag var ju där flera minuter innan och trampade upp spår. Efter ett snabbt stopp hemma gick vi ner på stan och ägnade eftermiddagen åt shopping och tog en härlig, väldigt sen långlunch.

På kvällen drack vi Bellini, svidade om och mötte upp ett par kompisar till mig på Bitter Bar i Linné.
Stället med Göteborgs godaste Strawberry Daiquiris.

På söndagen åkte vi ut till Smithska Udden och hängde på klipporna hela dagen.



Är man uppvuxen med sandstränder och bräckt vatten måste man åtminstone en gång i livet få uppleva solvarma klippor och salta hav!

 Balkonghäng, med någon timmes mellanrum. Först sol, sedan störtskur. Mysigt oavsett.

På måndagskvällen gick vi till Liseberg, åkte karusell, åt karamell och tittade på folk. Det fanns mycket av det sistnämnda och solen lyste från en blå himmel. Och Balder var lika magkittlande härlig som alltid.

Kvällen avslutade vi  på Heaven 23 med en magnifik utsikt över stan. Ett bra ställe att bara sitta och njuta på.

Sista morgonen gick vi till Egg&Milk.

Där kan man äta en väldigt god frukost. Och när man har gjort det behöver man inte äta mer den dagen.

Är det något man inte får snåla med när man äter amerikanska pannkakor så är det i alla fall sirap. Annie tog till hon skämdes. Sen tog hon lite till. Precis som jag hade gjort.

Med sådana toppendagar i bagaget är det inte så svårt att gå till jobbet faktiskt!

3 kommentarer:

bokhyllan sa...

Mysigt med systerhelg!
:)

Sandra sa...

Vilken otroligt härlig systerhelg !

Sandra sa...

Vilken otroligt härlig systerhelg !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!