tisdag 10 maj 2011

och så lite crêpes

Vi träffades ett par vänner på en uteservering ikväll. Träffades, pratade, planerade kommande semesterresor  och skrattade en massa. Precis så där som man önskar att en tisdag ska vara. Kvällen var ljum och på gatan nedanför strosade människor förbi i solglasögon och lätta sommarkläder. Man fick som en föraning av den fina tid som väntar.

När vi slutligen kände att det var dags att dra sig hemåt så gick vi nedför trapporna och avslutade med crêpes från Crêperian precis nedanför. Tunna sådana med banan och nutella, trots att det inte ens är lördag. För ibland får man unna sig, det gör gott för själen!





2 kommentarer:

Kicki sa...

Crepes på en tisdag??!! Okej, det får väl gå då;) Kramis

Guldkorn by Elin sa...

I know!! It's crazy! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!