tisdag 19 juni 2012

som ernst hade sagt..

"Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den" (vilket faktiskt var ganska bra sagt för en gångs skull).

Eller som jag hade sagt: jäklar vad gött det är med lite sol, så att man kan sitta på balkongen och dricka ett glas vin och lyssna på ungarnas skratt nerifrån gården! 


4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det ser härligt ut med all grönska. Är du en sådan där odlingsmänniska?

Guldkorn by Elin sa...

Jag får nog ge innergårdens träd cred för grönskan. Fast det finns åtminstone en blomlåda med massor av Margerit och några krukor med kryddor i (som håller på att dö... kräsna jäklar! Alternativt står de under en inte alltför noggrann balkongmästares tillsyn)..

Milea sa...

Jo men jag håller med både dig och Ernst. Hur mycket som helst faktiskt.

bokhyllan sa...

Ja, äntligen verkar det som om sommaren är på väg :)

Glad onsdag! Kram till dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!