tisdag 11 september 2012

mest av allt...

...längtar jag efter fredag kväll kvart i sju. Längtar så mycket att jag nästan lyfter lite från marken. Då kommer jag att stå på flygplatsen och hoppa jämfota av lycka över att få se honom igen. I tio dagar kommer han att vara hemma från Indien och jag kommer att sitta som en koala på hans rygg vart han än går. Och i ett obevakat ögonblick kommer jag riva hans returbiljett. Så klart.

7 kommentarer:

Milea sa...

Underbart!

Jag tycker lite att ärlek växlar i en längtan - att man där vet precis vad man står.

Guldkorn by Elin sa...

Jag kan verkligen bara hålla med Milea!

Sandra sa...

Vad härligt Elin! Den där väntan och längtan blir så stor och jag tror banne mig att kärlek växer sig starkare med lite avstånd ibland. Kram och heja veckan så att det snart blir fredag.

bokhyllan sa...

Kärlek... ! :)

Västgötskan sa...

Hahaha! Lugn och fin..... *fniss* ;-)
Njut!

Kram M

Guldkorn by Elin sa...

Jaaaa! Kärlek!
Man blir liksom lite hög på den ibland. Och nu är det bara 58 timmar kvar!

Kicki sa...

Idag är det onsdag!:) Som en koala...hahaha! Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!