onsdag 18 januari 2012

hurra!

Idag fyller jag år och har haft en finfin dag så här långt! Imorse ringde söta T och sjöng för mig. Vilket i sig var en himla tur eftersom jag stängt av väckarklockan och vackert sussat vidare (och förmodligen försovit mig å det grövsta om det inte varit för henne). På lunchen åkte jag och mina fina pojkar på jobbet till Casino Cosmopol och käkade lunch. Med bubbel innan maten och vin till fina fisken. Man fyller ju faktiskt bara trettioett en gång så varför inte fira hela dagen!? Fina sms och söta telefonsamtal har strömmat genom telefonen idag och jag känner mig så där härligt hög på omtanke och kärlek.


Nu ska jag packa ihop och bege mig in till stan och kanske köpa en liten present till mig själv. Ikväll blir det middag med tjejkompisarna. Ännu mer god mat, ännu mer gott vin och framför allt; ännu mer fint sällskap!

Kram på er!

4 kommentarer:

Milea sa...

Grattis! Det låter ju som en fantastisk dag!

Kicki sa...

Nämen grattis! hoppas du fick en fin avslutning på din dag! Kram

Anonym sa...

T <3 E

bokhyllan sa...

Grattis så här lite i efterskott! Hoppas du hade en fin födelsedag. Kram till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!