söndag 4 mars 2012

söndagsbrunch med stora familjen (igen)

Det är redan första söndagen i mars vilket innebär söndagsbrunch med massor av goa människor. I februari var vi på Casino Cosmopol och åt en helt suverän brunch, varför jag funderade över om Hotel Panoramas buffé skulle hålla samma klass.

It did. Jag vågar nästan säga att den var snäppet bättre till och med. Gå dit någon söndag, ta med dig din darling, din mamma eller din bästa vän. Sitt där i timmar och njut av miljön och den goda maten. Ni kommer inte att bli besvikna.

Fast jag började dagen hemma med en lätt frukost och lusläsning av morgontidningen. Jag är fortfarande helt nykär i långsamläsning på morgonkvisten. 


Klockan tolv möttes vi i foajén och gick sedan upp till restaurangen där en dignande buffé stod uppdukad.


Alla femton fick plats vid långbordet.

Åh, god mat.

Pierre och Mikaela.

Och så ännu mer god mat.

Jag och Markus.

Mikaela, Eleanor och Stefan.  

Och sen... dessertbuffén.

Need I say more?


Ungefär så här glad blir man av underbar mat och dessert.
Wendy och Michael.

När jag kom hem möttes jag av en hund som sa att han hade skött sig exemplariskt och absolut inte legat i kökssoffan. Och jag trodde honom nästan. Om det inte vore för bevismaterialet under bordet. Och den varma soffdynan.

Men man kan ju inte vara duktig jämt. Han fick busa av sig ute istället, först med Jennys vovve Sally och när vi sagt hej då till dem gick vi vidare till Änggårdsbergen. 
Brunch och två timmars promenad på det. Underbara söndag.

Nu ska jag kolla runt lite och se vad ni har haft för er!

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Åh herregud, vad mycket godsaker!
Förstår att det smakade bra. :-D

Milea sa...

Jag gillar deras brunch också - inte så klassisk men ganska väl påhittad. Men du - när jag var där ingick SPA efteråt. Bubbelpool var ett bra sätt att kurera paltkoman.

Annika sa...

Vilken härlig brunch!

Sofia sa...

Det såg inte fel ut det där ;-)

Dennis sa...

Alltså fy!! Vilken grym brunch!! Galet gott allt såg ut att vara!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!