onsdag 27 april 2011

skruttigt är gott

Man behöver inte gråta över gamla skruttiga bananer, det är ett som är säkert. Ens om man glömt dem över helgen och de blivit alldeles mörkbruna i skalet. För ju skruttigare deto bättre när man vill baka den här banan- och chokladkakan. Den är min absoluta favorit för den är så himmelskt god och så håller den sig så där saftig och god i flera dagar. Jag önskar att jag kunde skicka över lite doft från min lägenhet till er via bloggen för oj vad gott det luktar!

Skruttigt.


Inte så skruttigt.

3 kommentarer:

Angelica sa...

Tack fina du!

Och den där sen inte alls så skruttig ut, mums!

Kicki sa...

Bananer ska vara på gränsen till gröna! Vad gott med banankaka, måste testa! Kramis

Tova sa...

åh, jag tycker faktiskt de bruna bananerna är godast, hihi. och som du sägert, perfekta att t.ex. slänga i en kaka! Har t.ex. ett recept på bananbröd med massa nötter i som är gudomligt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!