Man behöver inte gråta över gamla skruttiga bananer, det är ett som är säkert. Ens om man glömt dem över helgen och de blivit alldeles mörkbruna i skalet. För ju skruttigare deto bättre när man vill baka den
här banan- och chokladkakan. Den är min absoluta favorit för den är så himmelskt god och så håller den sig så där saftig och god i flera dagar. Jag önskar att jag kunde skicka över lite doft från min lägenhet till er via bloggen för oj vad gott det luktar!
Skruttigt.
Inte så skruttigt.
3 kommentarer:
Tack fina du!
Och den där sen inte alls så skruttig ut, mums!
Bananer ska vara på gränsen till gröna! Vad gott med banankaka, måste testa! Kramis
åh, jag tycker faktiskt de bruna bananerna är godast, hihi. och som du sägert, perfekta att t.ex. slänga i en kaka! Har t.ex. ett recept på bananbröd med massa nötter i som är gudomligt...
Skicka en kommentar