söndag 3 juli 2011

en eftermiddag vid havet


Åh vad underbart det är att bo vid kusten. Jag älskart! Klockan tre landade jag och Ella på Smithska Udden (ni vet, så där förståndigt sent, när den värsta UV-strålningen dämpats).

Det var väldigt varmt och tacksamt halvdisigt där vi låg på klipporna och blickade ut över hav, klippor och segelbåtar på som drev fram på böljan blå. Vi lyssnade till och med på några Taube-låtar. Det kändes liksom som att det hörde till på något sätt. Jag tog med champagneglas i klipptålig plast och vi skålade i kall och uppfriskande flädersaft. Man blir lycklig.

När vi åkte hem vid halv åtta hade vi hunnit med både kaffe, bullar och årets första dopp. Ett dopp som ingen inom en 5 kilometers radie kan ha gått miste om att vi tog. Och just det. Vi hann skratta väldigt mycket också. Underbar dag, kort och gott!

(Och ja, lite oansvarigt är det att vara iväg och bada när man inte är helt kry men jag mår lite bättre idag och är helt klart beredd att sota för ett par timmars sann livskvalitet)

4 kommentarer:

Agneta sa...

Åååååhhhh, lovely!

bokhyllan sa...

En finfin dag! Härligt!

Sommarkram.

Angelica sa...

Åh, men så underbart det låter! Jag älskar havet och lugnet det skänker mig. :)

Kram

Kicki sa...

Jag kan nästan höra skratt och skri:) Där skulle jag kunna tänka mig att vara! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!