torsdag 17 februari 2011

jag möblerar om lite

Jag har lite funderingar kring bloggen och hur jag vill att den ska se ut. Så kan hända möbleras det om lite den närmsta tiden. Har lite tankar kring hur jag vill utveckla den och så är det roligt att förnya också. I alla fall till man har hittat det som känns rätt.

Förresten, jag tänkte på det, är det något ni skulle vilja se mer av eller läsa mer om?
Kommer ni på något så skriv gärna, det är alltid fint med inspiration!

3 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Jag gillar det du skriver, precis som det är. Du är så duktig med orden och detaljerna. Love it. Ska bli kul att se hur du möblerar om här inne. :-)

Kicki sa...

Du är så ny för mig så för mig är det bra som det är! Jag har också möblerat om flera gånger...
Kram

Angelica sa...

Jag är här och läser ofta, bara så dålig på att lämna några rader..
Du är fantastisk på orden o ditt sätt att skriva, bara fortsätt så :) Jag rycks med lika mycket varje gång, och ska bli bättre på att låta dig veta :)

Stor kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!