tisdag 28 augusti 2012

jobbstassen

Att kunna jobba hemma är en lyx. Att kunna sitta i soffan och dricka kaffe, svara på mail och planera resten av veckan. Tack företaget för den möjligheten. 

I eftermiddag ska jag förbi konsultkontoret en sväng för att sedan komma hem till ett städat hem. Köpte en deal på hemstädning för bra länge sedan som jag tänkte utnyttja nu. Spännande.

Ha en skön tisdag sötingar!  


5 kommentarer:

Agneta sa...

Det är lyx! Jag "jobbar" ju också hemma nu, på min bok. Ger inga höga lyxpoäng när det kommer till pengar, men lyxen i att få gå hemma och tacksamheten över att få göra det jag tycker om - det är lycka!

Guldkorn by Elin sa...

Ja, jag har inga som helst problem med att förstå det! Ser fram emot din bok :D

Krokofanten sa...

Jag är urdålig och mycket odisciplinerad när det galler att jobba hemifrån! Ständigt okoncentrerad usch! På företaget jag jobbar nu har jag inte den möjligheten, men där jag jobbade innan kunde jag jobba hemma, men det är inget för mig!
QL att du trivs med det iallafall!

Västgötskan sa...

Verkligen lyx! :-)
Vad är det du jobbar med? *nyfiken*

Guldkorn by Elin sa...

Krokofanten, jag förstår att det är lätt att tappa fokus. Jag tar små pauser och gör annat i några minuter så blir det inte lika svårt :)

Malin, jag är configuration manager på Volvo. Håller på med processer, change management och sånt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!