torsdag 30 augusti 2012

vad passar väl bättre?




Sitter på tåget till Kalmar för att spendera helgen på Öland och tänker att bokvalet är synnerligen passande. Handlingen i Johan Theorins böcker utspelar sig på just Öland och jag passar på att vrålläsa nu när det är fortfarande är ljust och det finns människor runt omkring. Att läsa hans
böcker på kvällarna, ensam i sängen med bara läslampan tänd..not so good. Att jag sedan gör det ändå och blir rädd är en annan sak.

Ha en skön kväll!

4 kommentarer:

Agneta sa...

Den utspelar sig ganska nära där vi brukar hålla till! Den var bra, och läskig.

Krokofanten sa...

Ha, jag läser också den boken just nu! Läskig var ordet!! :o)

Kicki sa...

Inget för mig tror jag... Ha det riktigt skönt på Öland! Kram

Guldkorn by Elin sa...

Ah ok Agneta! Det är verkligen väldigt vackert på norra delen av ön och han beskriver det väl tycker jag.
Krokofanten, har du läst Skumtimmen också? Himla bra bok den också!

Kicki, jag förstår dig ;) Ett tips på en feelgood bok som jag läste nyligen är Sonjas Sista Vilja av Åsa Hellberg. Man måste ju inte läsa skräck jämnt ;)
Kram på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hej hej..

Mitt foto
..och välkommen hit! Till mig, en glad och energisk livsnjutare som tycker om att fokusera på det goda i livet. Jag växte upp på Öland men flyttade till Göteborg 2006 efter avslutade ingenjörstudier. När jag inte jobbar försöker jag njuta av tiden med dem jag håller av och att utnyttja allt kul den här stan (och resten av världen också för den delen) har att erbjuda. Hoppas att ni ska hitta inlägg här som inspirerar eller bara ger en liten paus i vardagen. Så åter igen, välkommen!